Supeluoti's Retro Interactive - Rack Em Up

Kompletta uterum

Det är så härligt när man får göra iordning sitt hem så att det blir så fint och att man får det att kännas som hemma och att man känner att man mår bra av att vara där. Ja det finns mycket som man kan göra och som gör att det blir roligare att vara hemma, det kan vara det att man tar hand om det och gör att det känns så fint som det bara kan kännas. Det gör också väldigt mycket att göra iordning sitt uterum så att man får kompletta uterum som gör att man kan använda sig av dom och göra dom till ett extra fint ställe att vara på.

Bra att använda sig av det och ta vara på platsen

Ja det är ju så bra om man tar till vara på den platsen som man har och så att man kan utnyttja den på bästa sätt och att man får till det där ute rummet som gör att man kan använda det året om och få det att bli så där fint som man vill ha det . Ja det gör ju väldigt mycket och något som man gärna gör och skaffar själv. Ja det finns så många fina idéer på vad det är man kan göra och som man kan hitta på så att det blir fint och bra och att man kan göra det så som man vill ha. Och att kunna ha ett uterum när det är kallt ute kan hjälpa en att ta sig igenom vintern, ja det hjälper att kunna sitta ute fast man sitter inne i sitt uterum. Ja det är ju så mysigt och ett härligt sätt att vakna på och att göra det hela på. Ja man kan få många bra idéer på saker som man kan göra och få till.